Sanyork's project in Peru gaat over het bevorderen en in dienst nemen van bekwame ambachtslieden die behoefte hebben aan een marktplaats, waarbij de waarden van eerlijke handel, lokale tradities en familiestructuren worden gerespecteerd. Genesteld in een stoffige straat, in een van de armste buitenwijken van Lima, omringd door grote fabrieken en sloppenwijken op een heuvel, heeft Sanyork's ambachtelijke werkplaats in San Juan de Lurigancho tientallen lokale families van bekwame, getalenteerde kunstenaars in dienst en huisvest ze. Eerlijke lonen en een duurzame werkomgeving hebben vertrouwen, trots en inspiratie gegeven aan de kunstenaars die hebben bijgedragen aan hun culturele behoud van traditie, levensstijl en waardigheid.

Als resultaat van de langdurige relaties die ze hebben onderhouden met hun ambachtelijke partners, hebben ze van velen hun levensstandaard zien verbeteren: eindeloze doelstellingen om de kwaliteit en consistentie te verbeteren, samen met het op de markt brengen van traditionele ambachten op een wereldwijde markt, heeft Sanyork Fair Trade, Inc. ertoe aangezet om accessoires, sieraden en kleding van topkwaliteit te produceren. 

Eerlijke handel is nu een sociale beweging op zichzelf, omdat een groeiend aantal mensen producten kiest die worden gekenmerkt door een toewijding aan het verbeteren van de omstandigheden voor kwetsbare producenten over de hele wereld. Simpel gezegd is het de overtuiging dat iedereen een eerlijke vergoeding moet krijgen voor het werk dat hij of zij doet.

Bij Sanyork Fair Trade geloven ze dat ze een groter verschil kunnen maken in het leven van ambachtslieden. Ze produceren producten op groothandelsniveau die op grotere schaal een verschil kunnen maken, waarbij een aanzienlijk aantal ambachtslieden betrokken is. Dankzij de steun en betrokkenheid van bedrijven is ons project duurzaam en kunnen ambachtslieden voortdurend een beter betaalde baan krijgen. Sanyork Fairtrade werkt ook samen met ambachtslieden in Mexico. Eerlijke handel zorgt voor een duurzame economie om de cultuur te behouden en de uitbuiting te stoppen.

Jouw wereld verandert misschien niet door de aankoop van fairtradeproducten, maar voor de producent ervan zal dat zeker wel gebeuren. Wees trots op wat je koopt. 

Sanyork Fairtrade is gecertificeerd lid van de Peru Fairtrade en de  Peru Two Worlds Fairtrade organisatie.

Spread happiness when you shop fair trade!

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 fairitems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel