Sorteer op

Ajuna Designs zit in Kampala / Oeganda en is Oeganda's toonaangevende ethische sieradenbedrijf met bijna 400 alleenstaande en kwetsbare vrouwen in dienst.

Oprichters, Jalia en Daniel Matovu, wilden hun achtergrond in armoede en passie voor kunst gebruiken om terug te geven door  respectabel werk te bieden aan vrouwen om hen uit de armoede te laten stappen.

Elke vrouw bij Ajuna Designs is volledig opgeleid om de grootst mogelijke aandacht aan details te besteden, zodat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is.

Met een capaciteit om 12.000 artikelen per maand te produceren, betekent de aankoop van Ajuna niet alleen dat je een mooi product krijgt, maar ook dat je kwetsbare vrouwen aan werk helpt, kinderen naar school laat gaan en levensreddende medische zorg geeft.

De sieraden zijn van hoge kwaliteit, bijzonder apart qua stijl met statement oorbellen en kettingen. Er worden ook veel papieren kralen gebruikt, van grote tot zeer kleine. Deze worden verwerkt in de sieraden. Bij elk product zit een kaartje met tekst over Ajuna Design.

Via onze pionier Bo Cornelissen, bekend van Producentenreizen Kenia, die ook een kleine tour door Oeganda heeft gemaakt, zijn wij in contact gekomen met Ajuna. Samen met Bo hebben we een prachtige collectie sieraden uitgezocht die nu online staat en uiteraard in onze showroom te zien en te koop is.

 

© 2018 - 2024 fairitems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel