Iedere bestelling wordt bevestigd met een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Bij het niet ontvangen van een bevestiging, is het raadzaam contact met ons op te nemen. Door het plaatsen van een bestelling, wordt akkoord gegaan met de leveringsvoorwaarden en ontstaat een afname- en betaal verplichting.

​Wij nemen contact met je op als een besteld product niet op voorraad blijkt te zijn  

Afname / Verzendkosten:

Wij zijn heel soepel met minimale afname: EUR 75,00 excl. BTW en binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW
Voor bestellingen buiten Nederland gelden aangepaste verzend tarieven per land.

Verzending
Alle pakketen worden verzonden via PostNL en hebben een track & trace code. Deze krijg je zodra je pakket is verwerkt door PostNL.

 

Retouren

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de levering van je bestelling, mail dan direct naar info@fairitems.nl dan zullen wij er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Retour zenden en/of ruilen is alleen mogelijk als je product bij aflevering materiaalfouten vertoont. Dit dient binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling bij ons gemeld te worden via info@fairitems.nl. Klachten die niet binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling aan ons kenbaar zijn gemaakt, worden niet meer gehonoreerd.( Dit om eventueel misbruik te voorkomen). Controleer de bestelling dus goed bij binnenkomst.
Bij aflevering ben je verplicht de producten te controleren of deze overeenkomen met het bestelde. Houd hierbij rekening met geringe maat en kleurverschillen met de op de site afgebeelde producten.

Indien de producten niet in overeenstemming zijn met het bestelde, heeft Fairitems de keuze de betreffende producten na retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.

De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen altijd vooraf te worden aangemeld via info@fairitems.nl. De artikelen dienen in een veilige verpakking teruggestuurd te worden via PostNL. 

© 2018 - 2024 fairitems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel