In Zuid-Azië worden jaarlijks 150.000 mensen verhandeld, 44% zijn vrouwen, 21% zijn meisjes.

De visie van Himalayan Freedom Co is glashelder: een einde maken aan de handel in en uitbuiting van vrouwen in de Himalaya. Door waardig werk en herstellende gemeenschapssteun creëren ze waardevolle alternatieven voor de routes die naar mensenhandel leiden. 

Elk product dat gemaakt wordt draagt ​​rechtstreeks bij aan het salaris van een vrouw, maar daar houdt hun impact niet op. Met elke aankoop steun je niet alleen een individu, je helpt hele families en gemeenschappen te floreren, waardoor het risico op mensenhandel in hele dorpen aanzienlijk wordt verminderd. Elke dag maken ze de weg vrij voor het fysieke, spirituele en emotionele herstel van vrouwen in gemeenschappen in de Himalaya.

Het voorkomen van mensenhandel: Elk product creëert werkgelegenheid en vaardigheidstrainingen voor een vrouw in de Himalaya. Met het geld dat ze verdient, ondersteunt ze haar familie en gemeenschap, waardoor ze meer kansen krijgt en het risico op mensenhandel voor hele dorpen wordt verminderd.

Kwaliteitsproducten: Ze maken prachtige producten, voornamelijk gemaakt van gerecyclede sari of metaalmateriaal, zoals messing. Elk product vertelt een verhaal van de vrouw die het gemaakt heeft – handgemaakt met de grootste zorg. 

Duurzaam gemaakt: Ze zijn omringd door de grootste en mooiste bergen ter wereld. Ze respecteren de gemeenschappen en omgevingen waarin ze werken, werken met lokaal beschikbare materialen en recyclen alle metaalresten om afval te verminderen.

Himalayan Freedom Co is gecertificeerd WFTO member

Sorteer op
© 2018 - 2024 fairitems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel