Pretty Pink Eco Sieraden

Pretty Pink Eco-Jewellery werd in 2005 opgericht door Ilana Ewing, die begon met het brengen van artistiek vervaardigde zaden uit haar geboorteland Brazilië naar Edinburgh, Schotland. 

Samen met Amália Wragg, ook afkomstig uit Brazilië, is zij kleurrijke, aantrekkelijke en vrolijke sieraden gaan maken waarmee zij beide hun Braziliaanse roots in heel Europa konden laten zien. 

Zij ontwerpen en creëren stijlvolle sieraden met natuurlijke en ethisch verantwoorde materialen uit het Amazone-regenwoud. Bij Pretty Pink Eco-Jewellery geloven ze in zorg voor onze planeet en zorg voor de mens. Veel van de ethisch verantwoorde materialen zijn afkomstig van van Tagua, ook wel plantaardigof organisch ivoor genoemd, waarvan de oogst tienduizenden banen creëert voor inwoners van Zuid-Amerika. Verder worden er ook zaden van de Acai bes gebruikt voor de sieraden. De makers van de sieraden krijgen een fair loon.

Door te kiezen voor Pretty Pink Eco-Jewellery steun je The Helping Hand Project. 10% van de winst van dit product wordt gedoneerd aan alleenstaande moeder/ambachtslieden in Colombia om hun families te ondersteunen.

 

© 2018 - 2023 fairitems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel