Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

De duurzame mondkapjes zijn gemaakt van restant stoffen door de vrouwen in de werkplaats van Smateria. Door de Corona crisis waren zij zwaar getroffen en zelfs tijdelijk dicht .  Door de productie & verkoop van deze prachtige mondkapjes, kon het personeel aan het werk gehouden worden. De core business van Smateria blijft uiteraard het maken van prachtige duurzame tassen! En altijd ethically made!

De mondkapjes zitten om hygiënische reden per stuk in een plastic zakje (ja wij zijn ook TEGEN plastic verpakkingen) maar in dit geval is het echt noodzakelijk. Het plastic zakje kan je onderweg gebruiken om je gedragen mondkapje in te doen.

Om begrijpelijke redenen, worden de mondkapjes niet geruild of terug genomen.

 

De bandana's zijn gemaakt van restant stoffen door de vrouwen in de werkplaats van Smateria. Door de Corona crisis zijn zij zwaar getroffen en zelfs tijdelijk dicht geweest.  Door de productie & verkoop van deze prachtige Bandanas, kan het personeel aan het werk gehouden worden. De core business van Smateria blijft uiteraard het maken van prachtige duurzame tassen! En ethically made!

© 2018 - 2021 fairitems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel